sarah-dorweiler-9Z1KRIfpBTM-unsplash.jpg

ΣΩΜΑ, ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ

Η ευεξία δεν αφορά μόνο την υγεία με την στενή έννοια του όρου, δηλαδή την απουσία αρρώστιας.  Αντιθέτως, είναι πολυδιάστατη και επηρεάζεται από όλους τους τομείς της ζωής μας που αλληλεπιδρούν μεταξύ τους: εργασία, κοινωνικός περίγυρος, οικονομικά, πνευματική και φυσική κατάσταση, το συναίσθημα, το μυαλό  και το περιβάλλον. 

Ο Τροχός της Ευεξίας μας υπενθυμίζει ότι σώμα, μυαλό και πνεύμα είναι ένα.

Το The Wellness Project της Τζωρτζίνας Αθουσάκη δημιουργήθηκε για να προσφέρει την έμπνευση, τις ιδέες και τον τρόπο για να ξεκινήσετε και να βιώσετε έναν ολιστικά υγιεινό τρόπο ζωής, βάσει των δικών σας αναγκών, προσδοκιών και στόχων.  Μέσω του Health & Wellness Coaching και της Ιατρικής του Τρόπου  Ζωής (Lifestyle medicine). 

DSC_5843-copy_Final_softerweb_edited.jpg

"Το The Wellness Project είναι ο τρόπος μου να εμπνεύσω και να κινητοποιήσω τους ανθρώπους να γίνουν η καλύτερη εκδοχή του εαυτού τους και να εξελιχθούν μέσα από την αλλαγή, σε βάθος  χρόνου και με διάρκεια αποτελεσμάτων."

 

Η Tζωρτζίνα Αθουσάκη είναι φαρμακοποιός, με ειδίκευση στη Lifestyle Medicine, πιστοποιημένη Health and Wellness Coach, σύμβουλος Ανθοϊμάτων Bach, αρθρογράφος για θέματα υγείας και ευεξίας.

Είσαι έτοιμος να χρησιμοποιήσεις τις δυνάμεις σου; Είσαι έτοιμος να αλλάξεις; 

Βρες το δικό σου  δρόμο για την υγεία και την ευεξία. 

'Ορισε εσύ το δικό σου Wellness Project. 

 • ΔΙΑΚΟΠΗ ΚΑΠΝΙΣΜΑΤΟΣ

  Γιατί καπνίζω; Γιατί μου είναι δύσκολο να το κόψω; Τι με εμποδίζει; Γιατί κάπνισα αφού το είχα κόψει για μήνες;

 • ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΒΑΡΟΥΣ

  Γιατί παίρνω βάρος ενώ τρώω μια φορά την ημέρα; Τι με πιάνει τα βράδια και κάνω επιδρομή στο ψυγείο;

 • ΔΙΑΤΑΡΑΧΕΣ ΥΠΝΟΥ

  Κοιμάμαι λίγες ώρες και είμαι εκνευρισμένος στη δουλειά. Γίνεται να έχω πάρει βάρος λόγω έλλειψης ύπνου;

 • ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΓΧΟΥΣ

  Εχω πονοκέφαλο σταθερά, πριν πάω στη δουλειά. Προσπαθώ να τα προλάβω όλα αλλά είναι αδύνατον. Δεν κοιμάμαι καλά, δεν ευχαριστιέμαι τίποτε. 

 • ΧΡΟΝΙΕΣ ΠΑΘΗΣΕΙΣ

  "Γιατί συνέβη σε μένα;"

  Ζαχαρώδης διαβήτης, καρκίνος, σύνδρομο πολυκυστικών ωοθηκών...

 • ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΕΥΕΞΙΑΣ & ΠΡΟΛΗΨΗΣ

  Το να προλαμβάνεις μια ασθένεια κάνοντας πιο σοφές επιλογές στον τρόπο ζωής σε ενδυναμώνει  να ζήσεις μια γεμάτη ζωή.

“Τα ανθοϊάματα είναι ικανά, σαν την όμορφη μουσική ή οποιοδήποτε άλλο εντυπωσιακά εμψυχωτικό πράγμα που μάς προσφέρει έμπνευση, να ανυψώσουν τη φύση μας και να μάς φέρουν πιο κοντά στην ψυχή μας.”
Dr Bach

"Όταν τα δοκίμασα το όφελος ήταν θεαματικό. Το σύστημα Bach με βοήθησε να αναγνωρίσω τα συναισθήματά μου και να τα απαλύνω. Στη συνεδρία οξύνεται η νόηση και προάγεται η αυτογνωσία, ενώ τα ιάματα σε φέρνουν σε ισορροπία. Μπόρεσα να αποκτήσω τον έλεγχο των συναισθημάτων μου και να αλλάξω τις συμπεριφορές μου πηγαία."

 

Η Τζωρτζίνα Αθουσάκη είναι σύμβουλος ανθοϊαμάτων Bach. Πρόκειται για μία συμπληρωματική προσέγγιση στην ολιστική υγεία, που έχει ως βάση ότι η ασθένεια του νου και της ψυχής μπορεί να φέρει ασθένεια στο σώμα.

_edited.jpg

2020. Copyright by The Wellness Project_Giorgina Athousaki 

All rights reserved_Αθήνα-Κρήτη